FOTO Cusurgiii de la Prima TV, vizitaţi de Elvis Presley la shooting-ul pentru noul proiect

Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş, Oana Ioniţă şi Octavian Păscuţ sunt, din această toamnă, Cusurgiii de la Prima TV.

Mihai Gainusa

De-a lungul anilor, cei patru au făcut nenumărate şedinţe foto, dar parcă niciuna nu a fost mai plină de haz decât cea pe care au realizat-o pentru noul proiect. În plus, cei patru i-au avut alături şi pe ceilalţi Cusurgii din echipă, oameni frumoşi, pozitivi, creativi, plini de viaţă şi profesionişti. Pe toţi îi leagă nu numai prietenia, ci şi dorinţa de a realiza o emisiune în care să-şi bucure telespectatorii cu fiecare apariţie.

Punctuali şi entuziaşti, Cusurgiii au venit la studioul foto, gata să ofere obiectivului cele mai reuşite cadre. Şi, deşi studioul era plin de vedete, adevăratele V.I.P-uri au fost emoticoanele Cusurgii, inspirate de trăsaturile caracteristice lui Mişu Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Octavian Păscut.

Oana Ioniţă şi Marina Neagu, frumoasele echipei, au atras toată atenţia cu şarmul lor. Zâmbetul răpitor al Oanei şi privirea seducătoare a Marinei au trecut dincolo de obiectivul aparatului de fotografiat, prin naturaleţea lor.

În toiul şedinţei foto, Cusurgiii de la Prima TV au primit o vizită neaşteptată. Legendarul Elvis Presley şi-a făcut apariţia la studio. Regelui rock’n roll-ului n-a venit să-i… bântuie, ci să le cânte. Prezenţa acestuia a fost o parodie ad-hoc, pusă în scenă de talentatul Marius Popa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here