Biletele pentru concertul Jose Carreras se găsesc și la Sala Polivalentă din Cluj

Biletele pentru concertul pe care tenorul Jose Carreras îl va susţine la Cluj pe 29 Noiembrie, se găsesc începând de astăzi-6 Noiembrie şi la casieria Sălii Polivalente!

CarrerasDacă până acum admiratorii lui Jose Carreras puteau cumpăra bilete de la Magazinele Flanco, Librăriile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall, iată că începând din data de 6 Noiembrie 2015 , biletele pot fi achiziţionate şi de la casieria sălii ce va găzdui marele eveniment: Sala Polivalentă din Cluj.

Pe 29 Noiembrie 2015 celebrul tenor va urca pentru prima oară pe o scena din Cluj-Napoca. Jose Carreras le va oferi clujenilor un concert în al cărui playlist se vor regăsi cele mai cunoscute piese ale sale. Concertul se va numi “The Very Best Of José Carreras” şi face parte din turneul mondial al artistului, numit “A Life în Music”.

Jose Carreras a înregistrat un mesaj, special pentru fanii săi din Cluj: “Salutare! Sunt Jose Carreras. Sunt încântat că am posibilitatea să cânt pentru prima oară în Cluj-Napoca. Acest lucru se va întâmpla în cadrul turneului meu mondial! De asemenea, sunt fericit că am posibilitatea să cânt din nou pentru minunatul public din România. Concertul va avea loc pe data de 29 Noiembrie şi face parte din turneul “A Life In Music”. Ne vedem în Cluj şi multe multe mulţumiri!” spunea Jose în mesajul transmis.

Cei ce doresc să îl asculte live pe tenorul cu cea mai frumoasă voce a zilelor noastre îşi pot achiziţiona bilete de la Sala Polivalentă, de la Magazinele Flanco, Librăriile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro sau eventim.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here