Încă un membru al trupei Goodbye to Gravity a murit. Numărul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 45!

Veştile proaste privind persoanele rănite şi aflate în spital în urma incendiului din clubul Colectiv, petrecut pe 30 octombrie, continuă să sosească. Din păcate, un nou membru al trupei Goodbye to Gravity, toboşarul Bogdan Enache, a murit.

bogdan enache tobosar goodbye to gravity

Toboşarul trupei Goodbye to Gravity ar fi trebuit transferat la o clinică din Elveţia cu o aeronavă a Inspectoratului General de Aviaţie. Pe drum, starea lui Bogdan Enache s-a agravat, el a intrat în stop cardiorespirator şi a fost resuscitat de medici, aceştia luând decizia ca avionul să se întoarcă în ţară.

La scurt timp după ce aeronava a aterizat pe aeroportul Henri Coandă, tânărul a fost declarat decedat. În aceeaşi zi şi-au mai pierdut viaţa încă trei persoane care se aflau în stare critică, numărul total al persoanelor decedate ajungând la 45.

„În continuare sunt pacienți critici, în continuare sunt pacienți în stare gravă internați în România, numărul acestora depășește 30. O parte dintre ei vor fi transferați. Toți ceilalți rămân în îngrijire medicală în România, trebuie să aveți încredere în medicii români“, a spus Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here