luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIBono se teme că nu o să mai poată cânta niciodată la...

Bono se teme că nu o să mai poată cânta niciodată la chitară

Bono, solistul trupei U2, se teme că nu o să mai poată cânta niciodată la chitară, în urma rănilor provocate de accidentul de bicicletă suferit în luna noiembrie, în timp ce se plimba în Central Park din New York.

Bono_U2_360_Tour_2011

Bono a avut nevoie de „terapie intensivă şi progresivă”, după ce medicii i-au inserat trei plăci şi 18 şuruburi metalice la nivelul unui cot, în urma accidentului suferit de rockerul irlandez, care a căzut de pe bicicletă, în timp ce se plimba în Central Park din New York, informează contactmusic.com.

Muzicianul irlandez a trecut printr-o intervenţie chirurgicală de cinci ore, după ce a suferit fracturi la nivelul oaselor feţei, fracturi ale unui omoplat, iar osul humerus de la mâna stângă i-a perforat pielea şi s-a fracturat în şase segmente.

Bono a vorbit despre teama sa de a nu mai putea cânta la chitară într-o scrisoare adresată fanilor, pe care a publicat-o pe site-ul trupei. Acesta a dezvăluit că încă ia foarte multe medicamente şi se chinuie să se deplaseze.

„Recuperarea a fost mai dificilă decât am crezut… În timp ce scriu asta, nu este clar dacă voi mai cânta vreodată la chitară. Trupa mi-a reamintit că nici ei, nici civilizaţia occidentală nu depind de asta (ca el să poată cânta la chitară, n..r)”, a scris Bono, mărturisind că lui îi va lipsi să cânte la acest instrument.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.