Cheryl Fernandez-Versini, simbolul frumuseţii feminine, în anul 2014

Cântăreaţa Cheryl Fernandez-Versini, cunoscută publicului internaţional sub numele de Cheryl Cole, a fost desemnată simbol al frumuseţii feminine, în 2014, detronând-o pe ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care a deţinut acest titlu din 2011, iar, în prezent, ocupă poziţia a doua în clasament.

Cheryl Fernandez-Versini_Picture_Shows_Cheryl_Cole

Într-un studiu realizat pe un eşantion de 2.000 de britanici, 30% dintre votanţi au ales-o pe Cheryl Fernandez-Versini drept simbol al frumuseţii feminine, informează contactmusic.com. “Ce an minunat a avut Cheryl, proaspăt măritată, în topurile muzicale şi, acum, simbolul frumuseţii al anului”, a declarat un purtător de cuvânt al retailerului Superdrug, realizatorul studiului.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, în vârstă de 32 de ani, ocupă poziţia a doua în clasament, fiind urmată de actriţa Michelle Keegan, prezentatoarea TV Holly Willoughby şi actriţa Angelina Jolie.

Topul este completat de actriţele Helen Mirren, Emma Watson, cântăreţele Beyoncé şi Nicole Scherzinger şi actriţa Jennifer Lawrence.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here