Breathelast şi Laura Brat au prezentat un nou videoclip live al piesei „Maluri“

Breathelast a publicat un nou videoclip live, din seria „Live in Mojo Club Bucuresti”. Este vorba despre piesa „Maluri” (varianta acustică) cu Laura Brat (The Eyes Have It).

BreathelastVideoclipul a fost filmat live în cadrul concertului susținut de Breathelast în Mojo Club din București, în luna decembrie 2014, este realizat de Oldboystudio și filmat de Răzvan Răduță / Miluță Flueraș / Bogdan Pavaloi / Theo Shuw.

Melodia „Maluri” (acustic) este inclusă pe noul material al trupei, EP-ul „Maluri”, lansat la sfarsitul anului 2014 prin Universal Music România.

„Mulțumim enorm Oldboystudio / Răzvan Răduță (Cap De Craniu), pentru ajutor rapid și muncă multă pentru a scoate o energie colorată din live-ul de la Mojo. Multe mulțumiri merg în direcția oamenilor buni și săritori, Miluță Flueraș / Bogdan Pavaloi / Theo Shuw pentru prezență, filmări și support important de-alungul timpului! Piesa este înregistrată live (via HD Cam & ZoomQ3HD). Enjoy, share și, ca un ultim strigăt la arme, fiți voi și fiți fericiți, cu pasiunile și problemele voastre, contopite într-un mare haos frumos și productiv, ca o explozie solară într-o beznă dorită de ‘alții’”, a declarat trupa.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here