Pablo Alboran va fi întâmpinat de fanii din România cu pâine şi cu sare

Pablo Alboran, cântăreţul care la numai 4 ani de la lansare a fost considerat un adevărat fenomen pop, cel mai vândut artist al ultimilor ani în Spania, Portugalia şi America Latină, va concerta pentru prima dată în România, pe 27 mai, la Sala Palatului, la invitaţia Vreau Bilet şi este aşteptat de fani cu multe surprize.

Pablo Alboran

Artistul a adresat admiratorilor săi din România un mesaj pe care parţial l-a rostit în limba română. Ceea ce nu ştie însă Pablo Alboran este că fanii săi vor să-i facă mai multe surprize.

Pablo Alboran va fi aşteptat cu pâine şi sare, cu brăţări în culorile României, lucrate manual şi alte produse tradiţionale care vor face parte din coşul cu surprize pe care fanii Alboran vor să-l dăruiască artistului. Mai mult, cum la numai câteva zile de la concertul de la Sala Palatului este ziua de naştere a lui Pablo Alboran, fanii intenţionează să-i dăruiască un tort imens şi să-i cânte “La mulţi ani”.

Muzician, cântăreţ şi compozitor, Pablo Alboran a compus primele sale piese la doar 12 ani şi a câştigat din 2011, de la lansarea primului său album, 40 premii internaţionale, 30 de discuri de platină, 3 nominalizări la Premiile Latin Grammy şi milioane de fani în întreaga lume.

Biletele la concertul lui Pablo Alboran de pe 27 mai, de la Sala Palatului pot fi cumpărate de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de la standul Vreaubilet din Unirea Shopping Center.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here