Bruno Mars a susţinut un concert la Casa Alba

Bruno Mars a susţinut un concert special în faţa a sute de militari şi a familiilor lor, precum şi în faţa oaspeţilor de seamă ai cuplului prezidenţial, sâmbătă la Casa Albă, cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite ale Americii.

bruno mars concert casa alba

Artistul, câştigător a numeroase discuri de platină şi trofee Grammy, a interpretat numeroase hituri în cadrul evenimentului special organizat de USO (United Service Organization). O furtună neaşteptată a anulat festivităţile care ar fi trebuit să se desfăşoare pe gazonul Casei Albe, însă preşedintele Barack Obama şi Prima Doamnă Michelle Obama au ieşit în faţa publicului înainte de show-ul lui Bruno Mars, pentru a ţine o cuvântare. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

“A fost o onoare să iau parte la spectacolul oferit de Casa Albă pe 4 iulie. A fost incredibil să stau alături de familia prezidenţială şi alături de USO şi să ne manifestăm împreună recunoştinţa pentru serviciul şi sacrificiile trupelor americane, precum şi a famiilor militarilor”, a declarat Mars.

Preşedintele S.U.A., Barack Obama, a ţinut un discurs emoţionant în care a accentuat faptul că libertatea nu este un bun gratuit şi că le este extrem de recunoscător celor din serviciul militar, pentru contribuţia lor la siguranţa ţării.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here