Publicul decide cine merită să cânte pe scena Media Music Awards 2015

În premieră pentru o gală de premii muzicale din România, publicul are ocazia să aleagă care artiști merită să cânte pe scena Media Music Awards și să câștige și premiul la categoria „Best Show”. În plus, în urma votării se va decide și cât timp vor petrece artiștii și trupele pe scena din Piața Mare a Sibiului.

media-music-awards-10

Pe pagina oficială de Facebook a galei, cei aproape 100.000 de fani Media Music Awards au început deja să își aleagă preferații dintre următoarele nume celebre: Alexandra Stan, Ami, Adda, Anna Lesko, Alina Eremia, Andreea Bănică, Alex Velea, Otilia, Randi, Ellie White, Nicoleta Nucă, Nicole Cherry, Voltaj, Vunk, Connect-R, GuessWho, Mandinga, Naguale, Lariss, CRBL, Radio Killer, Maxim, What’s Up, Fly Project, Delia, Elena Gheorghe, Lora, Inna, VAMA, Deepside Deejays, Ruby, Corina, Holograf, Smiley, 3 Sud Est, Xonia, Cabron, Marius Moga, Sore, Anda Adam, Grasu XXL, Mellina, Deepcentral, Dorian Popa, Giulia, Loredana, Shift, Akcent, Andra, Dj Sava, Horia Brenciu, Alb Negru, BUG Mafia, Dan Bălan, Lidia Buble, Antonia, Puya, Maximilian.

Mai mult, unul din fanii care au votat artistul ce va câștiga această competiție va primi un premiu VIP în cadrul evenimentului.

Media Music Awards, singura gală de premii muzicale din România acordate pe baza difuzărilor radio-TV, va avea loc anul acesta la Sibiu în data de 3 septembrie. Evenimentul se va desfășura în Piața Mare, în fața a peste 40.000 de oameni, care se vor bucura de prezența a peste 40 de artiști, cei mai în vogă în prezent, dar și legende ale muzicii românești.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio si TV.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here