Bubu a cântat pentru ultima oară alături de LaLa Band

LaLa Band a susţinut sâmbătă, la Craiova, un spectacol de zile mari, care i-a fost dedicat lui Bubu, acesta fiind ultimul show la care tânărul artist a participat alături de colegii săi.

Bubu LaLa Band

Formaţia fenomen a României a cântat mai bine de două ore în faţa a mii de fani adunaţi în mall-ul Electroputere Park, întregul concert fiind plin de surprize şi emoţii pentru Bubu. Imediat după prima piesa, Dorian a anunţat că show-ul este unul aniversar, dedicat colegului lor.

Un moment special a fost când, pe piesa „Englishman in New York“, cântată de Bubu, toţi membrii trupei au urcat pe scenă pentru a-şi susţine colegul. „Toţi colegii mei s-au strâns la pian, lângă mine. M-am emoţionat foarte tare şi m-am abţinut cu greu să nu plâng, mai ales că trebuia să cânt o piesă grea, cu note înalte“, a spus Bubu.

„Tot spectacolul am avut lacrimi în ochi, colegii mei m-au surprins extrem de plăcut. A fost extraordinar, voi ţine mine acest show toată viaţa“, a adăigat Bubu.

Bubu va părăsi România miercurea viitoare pentru a-şi continua studiile în Statele Unite, la „Berklee College of Music“, unde a fost admis la sfârşitul anului trecut, după un examen în urma căruia tânărul artist a obţinut cea mai mare bursă acordată de instituţie, în valoare 20.000 de dolari.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here