miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIBubu a cântat pentru ultima oară alături de LaLa Band

Bubu a cântat pentru ultima oară alături de LaLa Band

LaLa Band a susţinut sâmbătă, la Craiova, un spectacol de zile mari, care i-a fost dedicat lui Bubu, acesta fiind ultimul show la care tânărul artist a participat alături de colegii săi.

Bubu LaLa Band

Formaţia fenomen a României a cântat mai bine de două ore în faţa a mii de fani adunaţi în mall-ul Electroputere Park, întregul concert fiind plin de surprize şi emoţii pentru Bubu. Imediat după prima piesa, Dorian a anunţat că show-ul este unul aniversar, dedicat colegului lor.

Un moment special a fost când, pe piesa „Englishman in New York“, cântată de Bubu, toţi membrii trupei au urcat pe scenă pentru a-şi susţine colegul. „Toţi colegii mei s-au strâns la pian, lângă mine. M-am emoţionat foarte tare şi m-am abţinut cu greu să nu plâng, mai ales că trebuia să cânt o piesă grea, cu note înalte“, a spus Bubu.

„Tot spectacolul am avut lacrimi în ochi, colegii mei m-au surprins extrem de plăcut. A fost extraordinar, voi ţine mine acest show toată viaţa“, a adăigat Bubu.

Bubu va părăsi România miercurea viitoare pentru a-şi continua studiile în Statele Unite, la „Berklee College of Music“, unde a fost admis la sfârşitul anului trecut, după un examen în urma căruia tânărul artist a obţinut cea mai mare bursă acordată de instituţie, în valoare 20.000 de dolari.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.