Încep pregătirile pentru show-ul anului: Roger Waters – The Wall

Doar opt zile au mai rămas până la show-ul The Wall, cea mai mare producţie muzicală realizată vreodată în România, pregătirile în Piaţa Constituţiei fiind programate să înceapă chiar în această seară.

Roger Waters The Wall

Concertul susţinut de Roger Waters se va desfăşura pe 28 august, în faţa Palatului Parlamentului, pe una dintre cele mai mari scene din lume. Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, va aduce la Bucuresti celebrul The Wall, unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrală a pieselor incluse în albumul cu acelaşi nume, un adevărat simbol al libertăţii pentru generaţii întregi de fani din toată lumea.

Recunoscut la nivel modial drept una dintre cele mai ample producţii muzicale, show-ul The Wall a fost regândit special pentru concertele în aer liber, astfel încât dimensiunile scenei sunt cu adevărat impresionante, zidul din spatele acesteia măsurând nu mai puţin de 150 de metri lungime şi aproximativ 12 metri înălţime.

Cei care nu vor să rateze cel mai spectaculos concert al momentului, mai au la dispoziţie doar câteva zile ultimele bilete rămase disponibile putând fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum şi online, de pe myticket.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here