S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Vunk din octombrie

Vunk anunţă debutul vânzărilor de bilete pentru cel mai mare concert al trupei din 2013 cu o premiera absoluta: este prima formaţie din România care le dă fanilor posibilitatea să-şi cumpere bilet electronic, pe care să-l printeze acasă, la fel ca la toate marile concerte europene.

vunk
Concertul Vunk se numeşte 31013 #asasishow, cu trimitere la cel mai recent single al trupei, şi va avea loc la Sala Polivalentă pe 3 octombrie.

„Dupa ce anul trecut am umplut Sala Polivalentă, anul acesta ne-am propus să facem un concert şi mai spectaculos şi am pus deja la punct câteva premiere tehnologice pentru showul din 3 octombrie, cel mai mare concert al nostru din acest an“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Show-ul, care va dura peste două ore, va avea ca temă formula fericirii, iar spectatorii vor fi invitaţi să facă experimente într-un laborator uriaş, care nu va include doar hiturile Vunk, ci şi integrări tehnologice de ultimă oră.

„Împreună cu cei peste 5000 de oameni care vor fi în sală vom descoperi împreună Formula Fericirii, pentru că aşa va arăta scena noastră, ca un laborator uriaş în care o să facem experimente şi o să ne jucăm cu toate emoţiile celor din sală“, a adăugat Cornel Ilie.

Vunk le oferă fanilor posibilitatea de a cumpăra bilete cu preţ promoţional, astfel că până la data de 1 septembrie puteţi cumpăra bilete Avon Fan Zone cu 40 de lei în loc de 79 de lei, bilete VIP cu 190 de lei în loc de 240 de lei, bilete la categoria a II-a cu 50 de lei în loc de 89 de lei şi bilete la categoria a V-a cu 15 lei în loc de 30 de lei.

Biletele pot fi cumpărate online de pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Poştei Române semnalizate „bilete.ro“ şi casa de bilete a Sălii Palatului.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here