Bursucu are talente nebănuite: „E foarte posibil să mă apuc serios de cântat“

Prezentatorul emisiunii „Roata Norocului” i-a surprins pe colegii săi la filmările primei ediţii a show-ului, cu o voce remarcabilă. Într-o pauză de filmare, Bursucu a urcat pe scenă alături de band-ul emisiunii şi s-a pus pe cântat.

Bursucu_Kanal D cantat

„Am încercat să cânt prima dată la şapte ani, am intrat în grupul ‘Meloritm’. Au urmat câţiva ani în care pot să spun că mi-am exersat vocea. Mi-am făcut apoi o trupă latino, se numea ‘Pasyonal’, aveam 11 ani atunci. Am mers şi pe litoral cu trupa, m-am bucurat la vremea aceea de succes“, a povestit Bursucu.

Acesta nu exclude ca, la un moment dat, să se apuce serios şi de cântat. „Deocamdată mi s-a îndeplinit visul de a prezenta o emisiune de succes. Nu se ştie niciodată ce-ţi rezervă viitorul, e foarte posibil să mă apuc serios de cântat“, a adăugat vedeta.

După prestaţia muzicală, Bursucu a invitat-o pe Ana-Maria Barnoschi la dans, în aplauzele celor prezenţi. „Bursucu nu e numai un om de televiziune, coregraf şi dansator, el şi cântă foarte bine! Este inepuizabil! Acum e în mood-ul ‘cântece de petrecere’“, a spus amuzată Ana-Maria Barnoschi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here