Cabron pregăteşte albumul „Dă-o tare“

Cabron a fost joi invitatul lui Mihai Găinușă și al lui Dezbrăcatu la matinalul Kiss FM, unde a cântat live pentru fani și le-a dezvăluit că pregătește un nou album, pentru care pierde nopțile.

Dezbracatu, Cabron si Gainusa

Artistul a dezvăluit că nu sărbătorește Valentine’s Day și că nu-i plac vedetele care, la petrecerile mondene, „se pupă fără să se cunoască”. Găinușă și Dezbrăcatu au aflat mai întâi care este numele real al invitatului: Alexandru Minculescu.

„Nu te mai întreb dacă ești rudă cu Cristi Minculescu, că n-are rost. După podoaba capilară, sigur nu”, a glumit realizatorul Kiss FM. „Dar poți să spui că ești baiatul lui din prima căsătorie. E mult mai interesant”, a intervenit și Dezbrăcatu. „Din prima mea căsătorie”, a râs Cabron.

După ce a descoperit că numele Cabron înseamnă ‘țap’ în limba spaniolă, Găinușă s-a interesat în legătură cu pasiunea pentru muzică a invitatului. „Ce te-a apucat să te apuci de muzică?”, a întrebat Mihai Găinușă.

„M-am apucat de mult, de când aveam păr mai mult și negru”, a declarat artistul la Kiss FM. El le-a spus fanilor că pregătește un nou album, intitulat ‘Dă-o tare’, la fel ca ultimul single al acestuia și care va conține 16 sau 17 piese.

Cabron a mai povestit la Kiss FM că nu este o persoană matinală: „Mă culc de obicei pe la 6 și mă trezesc pe la 4. Lucrez la albumul pe care urmează să-l scot și mi-am făcut un obicei să lucrez noaptea. Pe album, oamenii pot găsi și piese sociale, se pot regăsi acolo. Mi-am spus unele ofuri, dar este un album destul de ușor digerabil”.

Artistul a afirmat că nu sărbătorește Valentine’s Day. „E frumos să fii îndrăgostit, dar Valentine’s Day mi se pare prea din plastic”, a spus el, adăugând că nu face cadouri de 14 februarie. „Nevastă-mea o să se supere, dar asta e”, a spus el.

Cabron i-a nominalizat și pe artiștii autohtoni fără de care muzica românească n-ar putea merge mai departe: „Smiley, Moga, Connect-R… în general, artiștii care și produc muzică. Cu ajutorul lor, cresc și alți artiști”.

Rapperul a mai dezvăluit la Kiss FM și ce nu-i place la vedetele din România. „Nu-mi place când se strâng toți la petrecerile astea mondene și se pupă fără să se cunoască”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here