Bogdan Vlădău a lansat videoclipul melodiei „Love is in the air“

Dragostea este în aer și nu spunem doar noi acest lucru, pentru că se apropie ziua de 14 februarie, ci și artistul Mango Records – Bogdan Vlădău. Fostul concurent al emisiunii „Burlacul” a lansat videoclipul noului său single, „Love Is In The Air“.

Bogdan VladauPiesa are un sound total diferit față de ceea ce eram obișnuiți să auzim în muzica lui și va deveni, cu siguranță, preferata tuturor îndrăgostiților.

Filmările videoclipului au avut loc în București și regia poartă semnătura lui Gabriel Hennessey, despre care Bogdan ne-a declarat următoarele: „A fost senzațional! Eu am lucrat de multe ori cu Gabi, ca fotograf, dar am descoperit o nouă latură a talentului său când am văzut de ceea ce este în stare ca regizor. Despre Love Is In The Air (compusă de Dorian Oswin) pot să spun că este o piesă care surprinde perfect starea de îndrăgostire, într-o formă pe care îmi doresc, sincer, să o mai simt. Am transpus acest lucru și în povestea clipului, unde personajul feminin, interpretat de Marie Damian (MRA), este o personificare a muzei mele – himera pe care o văd pretutindeni, dar nu apuc să o ating”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here