Călin Goia, amintiri din copilărie: „Nu m-am supus și mi-am luat-o“

Voltaj a lansat luni dimineață, la Găinușă și Dezbrăcatu, noul single „Meci de box”, ocazie cu care a primit de la realizatorii matinalului Kiss FM o pereche de mănuși de box.

Calin Goia - Voltaj

Dezbrăcatu i-a întrebat pe invitați cum le-a venit ideea piesei. „Din realitatea cuplurilor care ne înconjoară. Nu e vorba despre cuplurile din care facem noi parte. În piesa noastră exact asta am surprins: replicile zilnice care apar într-un cuplu. Dar, cu toate astea, în multe cupluri iubirea învinge. Mesajul piesei este optimist, chiar dacă în strofe enumerăm toate aceste mici șicane zilnice”, a dezvăluit Călin Goia.

Pentru că noul single se numește ‘Meci de box’, artiștii au fost întrebați când au încasat ultima oară un pumn în nas. „Țin minte foarte clar pumnul pe care l-am luat. Eram prin clasele primare și mergeam spre școală, treceam prin spatele unui bloc și întotdeauna acolo stăteau băieții un pic mai mari și ne puneau să sărim, să vadă dacă avem mărunți în buzunar și să ne ceară bani. Nu m-am supus și mi-am luat-o”, a povestit Călin Goia la Kiss FM.

„E inevitabil într-un cuplu să nu te cerți sau să nu ai discuții. Important e să nu-ți afecteze cu adevărat relația, adică certurile să nu ajungă atât de dese încât să te saturi”, a afirmat Călin.

Solistul a dezvăluit și cum arată cel mai frumos Valentine’s Day: „Duci copiii la bunici, îți iei iubita sau soția și petreci o seară romantică undeva. Mănânci ceva, apoi vezi un film. Pe urmă, dacă sunt plecați copiii, continui petrecerea. Nu-mi mai amintesc primul Valentine’s Day. Seamănă între ele toate”. Pe de altă parte, Gabi a declarat: „Am aplicat un mic truc pentru această zi – este ziua pe care am ales-o să mă însor. Drept pentru care, e o dublă sărbătoare”.

Călin le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM și ce desert i-ar plăcea să mănânce la finalul unei cine romantice de Valentine’s Day: „Mie îmi place sufleul de ciocolată. E cel mai bun”. Cântărețul a mai mărturisit că prima dată când a scris versuri pentru o fată a fost la finalul gimnaziului. „Nu mi-a ieșit”, a recunoscut el la Kiss FM. „În schimb, pot să spun că piesa ‘Ultima secundă’ a fost scrisă special pentru soția mea”, a continuat Călin.

„În perioada aceasta avem zilnic repetiții, pentru că pregătim concertul de la Sala Polivalentă, din 20 martie. Va fi o mega-producție și lansăm oficial noul nostru single”, a mai declarat Goia.

„Cu mulți ani în urmă, am cântat la Arad de 8 martie și înaintea noastră a fost o trupă de streaperi. Vreau să zic că publicul era foarte încălzit. Era majoritar feminin”, le-a povestit solistul vocal ascultătorilor Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here