Kylie Minogue a lansat videoclipul melodiei „Into the blue“

După ce săptămâni la rând Kylie Minogue s-a luptat cu pirateria online, deoarece melodia „Into the blue“ apărea pe internet fără voia artistei, acum cântăreața a lansat oficial videoclipul piesei.

Kylie MinoguePartenerul lui Kylie din videoclip este actorul Clement Sibony, de regia videoclipului s-a ocupat Dawn Shadford, în timp ce versurile melodiei au fost scrise de Kelly Sheehan, Mike Del Rio și Jaconb Kasher.

“Avem primul single. Toți cei care l-au ascultat mi-au spus că este fără urmă de dubiu o melodie în stil Kylie. Să spunem că este un mix între partea avant-garde a piesei “Slow” , sau, în orice caz diferit de pop-ul clasic al single-ului “Love At First Sight”, și latura modernă, contemporană a hitului “[Can’t] Get You Out of My Head”. Noi sperăm să fie un nou “[Can’t] Get You Out of My Head”. Da, cred că este cu adevărat o piesă Kylie, oricare ar fi definița pentru asta. Mi se potrivește. Pentru că îmi place să fiu un entertainer și să nu rămân blocată doar pe partea de cântat”, a povestit Kylie Minogue într-un interviu acordat publicației franceze Le Figaro.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here