Călin Goia, despre cum își îngrijește ciocul: „După atâția ani, vine din reflex. Dar din când în când mai greșesc“

Liana Stanciu și Raul Brebu i-au avut luni, 30 martie, invitați la Magic FM pe Călin Goia și Gabi Constantin de la Voltaj. Artiștii se pregătesc pentru Eurovision cu repetiții zilnice și vor sărbători Paștele în familie.

Calin GoiaRealizatorii Magic Start i-au întrebat pe invitați cum vor petrecere sărbătorile pascale. „Ca de obicei, stăm cu familiile noastre, dar în a doua zi de Paști avem și o cântare”, a spus Călin, potrivit căruia repetițiile pentru Eurovision sunt zilnice. Artistul a felicitat Magic FM pentru campania Acasă de Paște, prin care ascultătorii pot câștiga bilete de avion pentru cei dragi care studiază sau lucrează în străinătate

„Cât timp îți ia să-ți desenezi minunea asta de barbă?”, a fost o altă întrebare a Lianei adresată lui Călin, artist admirat de fani și pentru look-ul său personal.

„După atâția ani, vine din reflex. N-am nicio problemă. Ei, din când în când mai greșesc”, a răspuns acesta.

Artiștii au declarat că sunt persoane matinale. „Noi suntem tați și ne ducem copiii la școli și suntem obișnuiți cu trezitul de dimineață. O luăm de la capăt în fiecare zi. Lucrurile au venit întotdeauna natural la noi, de asta a și apărut această piesă (n. red. – De la capăt). Acum suntem la momentul în care suntem părinți, nu albinuțe, să zburăm din floare în floare”, a spus Călin.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here