Aylin Cadîr a lansat „Mutluluk“, versiunea în limba turcă a melodiei „Fericirea“

La doar o lună de la lansarea piesei „Fericirea”, Aylin Cadîr le propune fanilor români și turci versiunea în limba turcă a îndrăgitei romanțe. Piesa se numește „Mutluluk” iar Aylin & The Lucky Charms o interpretează alături de Kubat, un cântăreț de origine turcă.

Aylin si The Lucky CharmsIdeea de a interpreta romanța „Fericirea” într-o altă limbă i-a aparținut chiar artistei Aylin Cadîr. „Mutluluk” păstrează sound-ul cu influențe orientale și linia melodică aparte, cu care Aylin & The Lucky Charms au impresionat publicul din România în urmă cu o lună. Totuși, un element surpriză îl constituie vocea artistului Kubat, care se completează perfect cu glasul gingaș al lui Aylin.

“Mi-am dorit să înregistrez o versiune în limba turcă a acestei romanțe încă de anul trecut, atunci când am cântat pentru prima oară „Fericirea are chipul tău” în această limbă în cadrul unei emisiuni difuzate la CNN Turcia. Piesa a fost extrem de apreciată iar asta m-a făcut să realizez că muzica românească reprezintă o adevărată comoară pentru alte culturi. Tocmai de aceea, atunci când colegul meu, Johnny Bica, ne-a prezentat acest aranjament instrumental aparte, n-am mai stat pe gânduri și am hotărât să înregistrăm piesa în ambele limbi. Suntem foarte mândri de ceea ce a ieșit și, totodată, bucuroși și recunoscători pentru faptul că talentatul Kubat a acceptat să se implice în acest proiect”, a declarat Aylin Cadîr. .

„Mutluluk” se bucură și de un videoclip, o adaptare a clipului filmat pentru piesa „Fericirea”. Astfel, Aylin Cadîr a dorit să păstreze din farmecul Istanbulului prezent în aproape fiecare cadru al videoclipului. Mai multe informații despre Aylin Cadîr și proiectele trupei Aylin & The Lucky Charms puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a artistei, sau pe contul său de YouTube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here