The dAdA şi Alexandra Ungureanu au prezentat un teaser al piesei „Ne iubim“

După single-uri precum “Geamul potrivit”, “Mergem înainte” sau “Gps” şi colaborări cu artişti din zona urban-rap ca Zhao şi JerryCo, trupa The dAdA lansează o nouă piesă, de data aceasta, în featuring cu Alexandra Ungureanu.

The dAdA feat. Alexandra Ungureanu“Ne iubim”, single compus de cei 4 băieţi de la The dAdA în Garsoniera Production (studioul în care trupa compune zi de zi pentru artişti de top), este povestea transformării unei iubiri frumoase într-o relaţie de rutină, alterată de problemele mărunte ale vieţii cotidiene.

Videoclipul, care va fi lansat în curând şi care este semnat de cunoscutul regizor Florin Botea, îi aduce în prim-plan pe cei doi protagonişti, personaje interpretate de Septimiu Urzică şi Alexandra Ungureanu, care-şi umplu timpul „unul lângă altul, dar unul fără altul”.

“Încă de când lucram la piesă şi am compus versurile, ne doream ca Alexandra Ungureanu să fie vocea feminină. I-am propus, i-a plăcut piesa din prima şi aşa a ieşit colaborarea pentru “Ne Iubim”, noul nostru single”, a declarat Septimiu, solistul trupei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here