Călin Goia, la Magic FM: „Dacă pierdem la Eurovision, nu plecăm cu coada între picioare“

Liana Stanciu și Raul Brebu i-au avut joi, 5 martie, invitați pe Călin Goia și pe Gabriel Constantin, doi dintre membrii trupei Voltaj, care au povestit ce i-a motivat cu adevărat să se înscrie în cursa pentru ediția din acest an a Eurovisionului.

Voltaj MAGIC FM„Am considerat că e un moment foarte bun în care putem să mediatizăm și să mai facem vizibilă întreaga campanie ‘De la capăt’, care a pornit în 4 noiembrie și a avut un parcurs foarte frumos”, a spus Călin. „Primim foarte multe e-mailuri, fie de la persoane care vor să ajute, fie de la persoane care au probleme”, a spus el.

„Dar nu ți-e teamă că, după ce britanicii spun: ‘Vin românii!’, vor spune ‘Acum vin românii și cu problemele lor’?”, l-a întrebat Liana Stanciu.

„Noi am vrea să-i determinăm să vadă realitatea. Marea majoritate a românilor muncește cinstit și uite ce sacrificii enorme fac. Asta este. Să nu crezi că ei cred că suntem o țară bogată. Ei știu că suntem o țară săracă. Ne interesează ca ei să vadă și altfel de lucruri și să nu mediatizeze doar acele mici nuclee și să caracterizeze o întreagă nație pe baza lor”, a declarat solistul vocal al Voltaj la Magic FM.

Realizatorii matinalului Magic Start l-au întrebat și pe Gabi dacă este deranjat de diversele comentarii făcute la adresa trupei. „Nu. Am ajuns la stadiul de distracție. Îmi face soția mea revista presei în fiecare dimineață. O să mă abțin să comentez acum, dar ce-am citit în ultimele zile se compară cu un sitcom, o comedie în mai multe episoade”, a mărturisit Gabi Constantin.

Chitaristul a mai declarat că nu se teme de concurenți. „Mie nu mi-e teamă de nimeni. Dacă Voltaj nu ar participa la această ediție a Eurovisionului, eu i-aș vota pe Blue Noise, cu care am și colaborat până acum”, a spus el.

„Eu aș vota-o pe Alexa. Au o piesă veselă, mie îmi place. Și mai îmi place Tudor Turcu pentru că are vocea aceea de rock”, a dezvăluit și Călin.

Cei doi artiști au vorbit și despre versiunea în engleză a piesei ‘De la capăt’, intitulată ‘All Over Again’, pe care au realizat-o la sugetia celor care au fost de părere că că ar fi nevoie și de o variantă într-o limbă internațională.

Invitații au declarat că nu se tem de critici sau de o eventuală înfrângere. „Și dacă vom pierde nu cred că vom pleca cu coada între picioare, pentru că noi zicem că e o piesă foarte bună”, a spus Călin. „Cel mai mare critic al nostru este publicul. Nu ne-am luat niciodată după diplome, premii… Premiul nostru permanent a fost publicul”, a completat Gabi.

„Noi am mai fost sancționați de public. N-au fost toate piesele hituri. Când noi ne așteptam mai tare, eram șocați efectiv să vedem că publicul nu reacționează în niciun fel. Noi ținem cont de lucrurile astea. Mergem înainte, ne străduim să facem o piesă mai bună și uite că suntem de ceva ani și ne bucurăm că avem susținerea lor”, a afirmat Călin.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here