Garou a transmis o listă de 50 de cerinţe pentru concertul de la Sala Palatului

Garou, unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi canadieni ai ultimilor ani, îşi doreşte să lucreze cu echipa din România pentru concertul pe care îl va susţine la Sala Palatului pe 8 aprilie.

Garou

Artistul, care are deja 3 discuri de platină şi vânzări record de albume în toată lumea, ajunge pentru prima dată în România cu un concert-eveniment bilingv: “Rhythm and Blues” şi a lăsat deja pentru fanii săi din România un mesaj video.

Garou, artistul care a cucerit iubitorii de musical cu rolul Cocosatului din “Nôtre Dame de Paris”, a transmis organizatorilor www.vreaubilet.ro o lista de aproape 50 de cerinţe printre care se număra specialişti de make-up, hair, stilist, medic, chiropractor, masseur terapeut, echipa de security, bucătar din România. Make-up artistul Mirela Vescan şi hair-stylistul Laurent Tourette se vor ocupa de look-ul cuceritor al artistului Garou la primul său concert din România.

Artistul îşi doreşte pentru echipa sa un mic-dejun de tip american cu cereale, fructe, ouă, bacon, pâine de casă, brioşe, brânzeturi, iaurturi şi suc stors din fructe proaspete, un prânz de tip bufet suedez cu cel puţin 6 feluri de mâncare servite, supe, salate, carne, peste, garnituri de legume, iar la desert, brânzeturi, îngheţată şi budinci şi o cină tot de tip bufet suedez. Garou preferă mierea, strugurii verzi, ciocolata şi vinul roşu, pentru că organizatorii au fost rugaţi să respecte o listă lungă de cerinţe ale artistului printre care primele erau acestea.

O mare parte din biletele la concertul Garou au fost deja vândute, iar organizatorii evenimentului, www.vreaubilet.ro oferă până pe 8 martie “Biletul cu inimioară” cu 20% reducere la toate spectacolele organizate de ei (Garou, Ray Wilson, trupa Bond, Pablo Alboran). Biletele se pot cumpăra de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului şi de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here