marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRI„Cămașa“ și „Acasă“, cele mai difuzate piese la radio în luna ianuarie

„Cămașa“ și „Acasă“, cele mai difuzate piese la radio în luna ianuarie

Lidia Buble și Feli, artiste Cat Music și două dintre cele mai iubite cântărețe din România, au reușit să cucerească topurile încă din prima lună a anului 2018. Potrivit Media Forest, cea mai difuzată piesă a lunii ianuarie a fost „Cămașa“, cu 661 de play-uri la radio, urmată de „Acasă“, cu 655 de play-uri.

lidia buble foto by bogdan petrice (1)

„Le mulțumesc tuturor bublișorilor care sunt alături de mine de fiecare dată când lansez o nouă piesă. Datorită lor am reușit să fac din «Cămașa» unul dintre cele mai de succes single-uri ale mele. Parcă trăiesc un vis care nu se mai termină și devine din ce în ce mai frumos. Sper să ascultați în continuare piesa pe repeat și abia aștept să auziți ce am pregătit pentru perioada următoare“, a spus Lidia Buble.

În topul difuzărilor radio s-au mai aflat alte patru piese lansate de Cat Music: „Vals“ (Smiley), „Ce mă fac cu tine de azi“ (Smiley feat. Guess Who), „Uit de tine“ (Mira) și „Stele“ (3 Sud Est).

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.