Smiley și Alexandru Andrieș prezintă o variantă live a piesei „Cea mai frumoasă zi“

A crescut cu muzica lui Alexandru Andrieș și întotdeauna și-a dorit să cânte alături de acesta: „Îl ascult pe Alexandru Andrieș de când eram mic. Faptul că am reușit să cânt alături de el este un vis împlinit pentru mine. A fost cu adevărat cea mai frumoasă zi“, a mărturisit Smiley.

Smiley Alexandru Andries Cea mai frumoasa zi

Smiley este la prima colaborare cu un artist de jazz, dar și unul dintre mentorii copilăriei lui: „Eu am început să fac muzică inspirat de artiști mari români care azi nu mai sunt în centrul atenției. M-am întors la ei din respect pentru muzica lor și pentru generații întregi care s-au hrănit cu ea, mai ales în momentele în care libertatea le-a fost luată. Îmi place să cred că e o revitalizare a unor hit-uri care nu au avut șansa să intre în playlist-ul radiourilor, lucru care pentru generatia mea de artiști este prima confirmare pe care o are munca noastră, să intre pe radio“, a spus Smiley.

„Surpriza a fost extrem de plăcuta. S-a dovedit că toți cei din trupă sunt profesioniști și muzicieni foarte buni. Au venit cu lecția învățată și am repetat «Cea mai frumoasă zi» într-o atmosferă relaxată și prietenoasă. Exact așa cum se vede în imaginile din acest videoclip. Iar Smiley a fost cea mai frumoasă surpriză. Am stat la povești și am aflat că ascultase albumele mele, că-i plac cântecele mele și că această melodie este preferata lui. Așa că mă bucur mult că s-a întâmplat această întâlnire și probabil că vor mai fi și altele de aici înainte“, a spus Alexandru Andrieș.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here