Cântăreaţa Andreea, nedezlipită de Luis Lazarus, iubitul ei, la „Splash! Vedete la apă“

Luis Lazarus a fost însoțit și susținut în permanență de iubita lui, Andreea, la filmările și antrenamentele pentru “Splash! Vedete la apă”.

luis lazarus andreea splash

Andreea este cântăreață, a participat la „X Factor“, s-a lansat sub numele de Goddess Andreea, iar acum este cunoscută sub numele Loulou. De cinci ani, trăiește o poveste de dragoste cu Luis Lazarus.

“Luis este foarte curajos, dar cred că și eu îi port noroc, de cinci ani de zile. Nu putem sta separat, de aceea am venit cu el la “Splash!”, să-l susțin, să-l încurajez de pe marginea piscinei. Luis este zeul meu, am mai spus-o. Îl divinizez!”, spune Andreea. “E o femeie frumoasă, talentată, care mă iubește”, spune și Luis.

Andreea a fost remarcată de toți colegii de antrenament ai lui Lazarus. Și dacă Daniel Iordăchioae le-a făcut celor doi o dedicație muzicală, Tania Popa ne-a mărturisit, la antrenamente, că și-ar dori să fie… în pielea Andreei.

„Acum mi-aș dori să fiu în pielea iubitei lui Lazarus, care este superbă! Stă machiată și îmbrăcată frumos pe marginea piscinei și nu face nimic. Uită-te la mine cum sunt și uită-te la ea… zână! Stă pe marginea piscinei, lipsită de griji. Cât poate să îndure un om, o femeie, o actriță, o mamă… Nu mai pot de nervi, mă duc să iau o pauză…”, ne-a declarat Tania, râzând.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here