VIDEO Imagini noi cu personajele negative din „Star Wars“, prezentate în premieră

Noi imagini cu Kylo Ren, generalul Hux sau căpitanul Phasma, personajele negative din noul film „Star Wars: The Force Awakens”, foarte așteptat de public, au fost postate miercuri pe site-ul american al publicației de specialitate Entertainment Weekly, relatează Agerpres.

imagini noi personaje negative star wars 2

Aflăm astfel că personajul Kylo Ren (interpretat de Adam Driver) și ce a mai rămas din armata Primului Ordin al Imperiului vor distruge un oraș pașnic al planetei Jakku în care se derulează acest nou lung-metraj al seriei intergalactice, care va fi lansată pe ecrane la 18 decembrie.

Kylo Ren, notează Entertainment Weekly, nu este numele adevărat al acestui personaj malefic: el l-a adoptat când a intrat în grupul Cavalerii Ren, notează regizorul J.J. Abrams într-un interviu acordat publicației. Revista de specialitate în industria filmului lasă să se înțeleagă că și părinții acestui „villain” ar putea fi personaje bine cunoscute publicului.

Semnatarul scenariului, Lawrence Kasdan, a dezvălui că maleficul Kylo Ren, care poartă mască și un veșmânt lung de culoare neagră evocând alura legendarului Darth Vader, nu este un antagonist oarecare: este un personaj „plin de emoții”.

Pe site-ul publicației apare și generalul Hux (interpretat de Domhnall Gleeson), îmbrăcat într-un costum cu pelerină și curea neagră și decorații militare. El este descris ca un „lider al Primului Ordin care vrea să demonstreze întregii galaxii care este măsura forței sale”.

Alături de el apare și căpitanul Phasma, un luptător al Primului Ordin al cărui chip este disimulat de o armură masivă metalică… Sau mai degrabă o luptătoare? În spatele acestei siluete masive cu fața acoperită se ascunde actrița blondă Gwendoline Christie, una din vedetele serialului de succes ‘Game of Thrones’ (Brienne of Tarth).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here