sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIKim Kardashian răspunde criticilor privind sarcina sa printr-o fotografie nud postată pe...

Kim Kardashian răspunde criticilor privind sarcina sa printr-o fotografie nud postată pe Instagram

Vedeta americană Kim Kardashian, soţia cântăreţului Kanye West, a postat pe contul său de pe rețeaua Instagram o fotografie nud pentru a răspunde criticilor privind sarcina sa, anunţă Agerpres.

kim kardashian nud gravida instagram

Complet dezbrăcată, stând în profil, vedeta de 34 de ani și-a făcut un selfie pentru a răspunde astfel celor care susțineau că este slabă pentru a fi însărcinată. Știrea privind sarcina lui Kim Kardashian a fost primită cu scepticism încă de la început.

„La început au spus să sunt prea slabă, deci a trebuit să mă prefac… Acum, ei spun că sunt prea grasă, deci trebuie să mă prefac… într-un fel“, a scris Kim Kardashian pe Instagram, lângă fotografia nud, adăugând că „fiecare corp este diferit și fiecare sarcină este diferită“.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.