marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRICântăreții Paul Anka şi Amr Diab, invitați la Vanghelion

Cântăreții Paul Anka şi Amr Diab, invitați la Vanghelion

„Vanghelionul” de la Romexpo îi aduce pe scenă în acest an, alături de artişti români, pe cântăreţii Paul Anka şi Amr Diab, iar meniul va avea produse tradiţionale şi din bucătăria internaţională, la petrecere fiind aşteptate aproximativ 6.000 de persoane, care vor plăti 100 de lei pentru un bilet.

vanghelion 2014 romexpo

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă la „Vanghelionul” din acest an aproximativ 6.000 de persoane, care îi vor putea asculta, între alţii, pe cântăreţul şi compozitorul canadian Paul Anka, precum şi pe artistul de origine arabă Amr Diab.

„Vă invităm în acest an şi pe dumneavostră şi pe toţi românii la Vanghelion 2014 – dacă tot e denumirea aşa, să păstrăm această tradiţie. El va începe la orele 20.00 şi se va termina la orele 6.30. Invitaţii speciali sunt Amr Diab, este unul din cei mai buni cântăreţi din zona orientală, să-i spunem. Are câteva melodii foarte frumoase făcute la Buddha bar şi, bineînţeles, după orele 24.00, Paul Anka, care cred eu că este unul din titanii muzicii internaţionale”, a spus Vanghelie.

El a arătat că la Vanghelion vor mai concerta Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Connect-R, Deepcentral, Smiley, Nicole Cherry, Loredana, Delia, Antonia, Alex Velea, Pepe, Puya, Marcel Pavel, Aurelian Temişan, Cabron, Corina, Mandinga, precum şi formaţiile Vama şi Voltaj. De asemenea, vor urca pe scenă Irina Loghin şi Maria Cârneci.

La conferinţa de presă a fost prezentat totodată meniul pentru petrecerea de Revelion, acesta fiind compus din patru feluri. Astfel, la gustare vor fi servite: somon fume, cremă de brânză, ruladă de purcel, galantină de pasăre, rulou de hering marinat, muslitos, ruladă de caşcaval. Al doilea fel cuprinde păstrăv afumat, cu salată de crudităţi şi sos; al treilea fel – vol-au-vent cu brânză şi sos de ciuperci şi smântână; al patrulea fel – cotlet de porc haiducesc, piept de pui picant, cartofi prăjiţi şi salată de varză murată cu gogoşari. Pentru desert va fi pregătit tort caramel. Vanghelie a mai spus că la „Vanghelion” va fi servit „vinul lui Dinescu”, şampania fiind românească.

Vanghelie a precizat că cele aproximativ 6.000 de bilete pentru petrecerea de Revelion de la Romexpo au fost distribuite prin sindicate, sistemul de învăţământ şi Direcţia Socială a Primăriei Sectorului 5. În acest an va fi organizat cel de-al 11-lea „Vanghelion”.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.