Revelion cu muzică populară și cu sultanul Suleyman la Antena 1

Peste 200 de vedete vor sărbători venirea lui 2014 alături de telespectatorii Antenei 1, la cea mai tare petrecere de Revelion! Dan Negru îi aduce la Revelionul Starurilor pe cei mai iubiți artiști ai momentului. Stela Popescu, Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu, Nelu Ploieșteanu, Monica Davidescu, Marius Florea Vizante, Mandinga, Andreea Bănică, Carmen Șerban, Viorica și Ioniță din Clejani, Anda Adam, Pepe, Cornelia și Lupu Rednic, Cristina Stamate, CRBL, Maria Cârneci, Matteo, Connect-R, Adriana Trandafir, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Lora sunt doar câțiva dintre ei.

suleyman revelion Copyright Mihai Stetcu

Suleyman Magnificul vine la Revelionul Starurilor alături de cadâna sa favorită, Hurem. Și este una dintre cele mai spectaculoase deghizări pe care o veți vedea în noaptea dintre ani, la Antena 1.

Artiștii invitați în platou au misiunea de a ghici cine se ascunde în spatele măștii, la indicațiile oferite cu zgârcenie de prezentatorul Dan Negru. Cea mai încântată de apariție va fi Maria Cârneci, o admiratoare declarată a mărețului sultan.

Într-un decor decupat parcă din povești, cadâna Hurem, întruchipată de Monica Davidescu, îi explică Suleymanului iubit cum stă treaba cu Facebook-ul, “o rețea inventată de un ghiaur, ca să se spioneze unul pe celălalt”, într-un savuros dialog erotico-tehnic. „Indiferent cine este în spatele măștii, a jucat excepțional”, a exclamat, la final, Maria Cârneci.

Revelionul Antenei 1 începe de la ora 20.00 cu un program de divertisment susținut de Nae si Vasile, în memoria celui care a fost Nae Lăzărescu, urmat, de la ora 21.45, de Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru, și de Revelion la Hanul Mirelei, unde își dau întâlnire cei mai importanți interpreți de muzică populară ai momentului, într-un program special prezentat de Mirela Boureanu-Vaida.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here