Cat Music şi Vlad Ionescu lansează „The Music“, şcoala industriei muzicale

Unul dintre cele mai ambiţioase proiecte din România, „The Music | Şcoala Industriei Muzicale“, este prima şcoală de muzică în care sunt integrate atât partea de talent management, cât şi cea de producţie muzicală.

the music scoala de muzica cat music

„The Music“ este un joint venture dintre cel mai puternic brand al industriei muzicale, Cat Music, Vlad Ionescu – fondatorul Şcolii de Televiziune ”Tudor Vornicu”, cel care a impus standardele învăţământului vocaţional media în Romania, şi profesionişti de primă mărime ai peisajului muzical autohton. Cu suportul deMoga Music, Voltaj Academy şi Big Bounce, şcoala de dans a lui CRBL, “The Music” îi va avea ca profesori pe Marius Moga, Călin Goia, CRBL, hitmaker-ul Laurenţiu Duţă, dar şi pe Elena Gheorghe, care le va dezvălui cursanţilor secretele meseriei de artist.

Un pachet complet în cadrul programului KickStart conţine:

1. evaluarea potenţialului artistic şi de prezentare

2. cursuri de stil, make-up, marketing şi branding personal, prezentare în public, în faţa camerei de filmat şi de fotografiat

3. cursuri de canto

4. compoziţie piesă, aranjament muzical

5. înregistrare şi masterizare audio în studio professional

6. videoclip (sinopsis, scenariu, decupaj, filmare, montaj)

7. promovare pe canale digitale, radio si TV.

Durata cursurilor, pentru fiecare specializare, este între 24 şi 36 de săptămâni, împărţite astfel: 30% noţiuni teoretice pure, 40% aplicaţii practice (proiecte de laborator) şi 30% practică la partenerii din industrie.

Loading...

5 COMENTARII

  1. Vlad Ionescu e un jeg de om. A falimentat Scoala de televiziune tudor Vornicu o data, a ajuns la realitatea flamand si apoi si-a mai facut inca o scoala de folclor sa mai scape de datorii. Apoi a plans la usa prima tv pana cand l-au lasat sa aiba iar idei cu aceeasi scoala si din nou da rateuri mari. E muritor de foame care are toate cuvintele la el in temenii cei mai sinceri, insa se stinge ca o artifica esuata cand e vorba de implementarea ideilor “marete”. E un nimeni…

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here