Primul permis de conducere al cântăreţului Frank Sinatra, vândut cu peste 15.000 de dolari

Primul permis de conducere al cântăreţului Frank Sinatra, emis de statul american New Jersey în anul 1934, pe vremea când artistul avea vârsta de 19 ani, a fost vândut la licitaţie vineri cu suma de 15.757 de dolari, informează site-ul revistei Billboard.

frank-sinatra-4de018e8e403b

Potrivit publicaţiei The Star-Ledger, în primul permis de conducere al lui Frank Sinatra – cel care a fost supranumit, în perioada sa de glorie, “The Voice” – numele artistului este scris greşit, “Francis Sintra”, iar adresa notată este “841 Garden Street, Hoboken”.

Permisul de conducere, care include semnătura lui Sinatra, a fost obţinut cu un an înainte ca artistul să obţină primul mare succes din cariera lui muzicală.

Cumpărătorul a primit, de asemenea, o scrisoare de la Commissioner of Motor Vehicles, trimisă de avocatul unui bărbat care a fost implicat într-un accident de maşină provocat de legendarul cântăreţ. În scrisoarea redactată în 1940 se cere ca “drepturile de a conduce (ale lui Sinatra, n.r.) să fie revocate până când acesta plăteşte pagubele pe care le-a provocat”. Licitaţia a fost organizată online pe site-ul casei RR Auction.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here