Cătălin Măruţă, mesaj romantic pentru Andra, de ziua ei

Andra îşi serbează astăzi ziua de naştere, cântăreţa împlinind 27 de ani. Cu această ocazie, ea a dorit să le arate fanilor cât de fericită este şi a postat pe Facebook o fotografie şi un mesaj prin care le mulţumea tuturor pentru urări.

andra zi nastere

„Aş vrea să mulţumesc tuturor celor care mi-au scris şi îmi sunt alături de ziua mea! Pentru mine, înseamnă enorm să ştiu că sunteţi alături de mine şi ştiţi ceea ce fac şi ceea ce simt. Sentimentul că am atâţia prieteni buni şi frumosi la suflet mă face cu adevărat fericită. Vă îmbrăţişez şi să nu uitaţi că vă iubesc“, a scris Andra.

Cătălin Măruţă a ţinut şi el să-i ureze la mulţi ani soţiei sale în public, postând tot pe Facebook un mesaj romantic, alături de o poză cu Andra. „Azi am să te oblig să zâmbeşti în fiecare secundă, pentru că acest zâmbet ne-a adus, cândva, împreună! La mulţi ani“, a fost mesajul vedetei de la Pro TV.

andra

După ce Cătălin Măruţă i-a urat la mulţi ani, Andra a revenit pe Facebook cu un nou mesaj, de această dată pentru soţul ei. „Astăzi, pe lângă ziua mea, mai este o zi specială pentru mine! Acum 5 ani, pe 23 august, am spus DA persoanei pe care o iubesc cel mai mult! Nici nu ştiu când au trecut cei 5 ani de căsătorie“, a scris Andra.

Andra şi Cătălin Măruţă se află zilele acestea alături de mai mulţi prieteni în Marbella, Spania, destinaţia lor preferată de vacanţă.

andra maruta

Loading...

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here