„Momentan, Roller Sis nu mai există“. Se despart surorile lesbi?

Trupa Roller Sis, formată din surorile Isabela şi Lisa, şi-a făcut loc, încet dar sigur, în lumea muzicală din România, devenind în acest an una dintre cele mai mediatizate formaţii din ţara noastră.

roller_sis_lesbi

Isabela şi Lisa şi-au făcut debutul în muzică în anul 2009, dar în primăvara acestui an s-au relansat după ce au afirmat că sunt lesbiene şi că au o relaţie incestuoasă. De atunci, ele au devenit ţinta paparazzilor şi au apărut de mai multe ori în paginile tabloidelor.

După ce jurnaliştii de la emisiunile de divertisment au făcut lumină în cazul celor două surori şi au descoperit că acestea au zis că sunt lesbiene doar pentru a-şi face reclamă, acum Isabela spune că formaţia se va destrăma.

„Voi pleca alături de părinţii mei în Germania. Mi-e dor de acea ţară, eu acolo consider că sunt acasă. Nu îmi prea place în România, prefer ordinea germană. Lisa însă rămâne aici, ei îi place mai mult România. Momentan, Roller Sis nu mai există. Dacă voi reveni în România şi vom descoperi un proiect muzical care să ne anime, Roller Sis ar putea fi resuscitată“, a spus cântăreaţa pentru Spy News.

1 COMENTARIU

  1. DAVID VREAU SA FIT PARINTIMEI TEROG ASTEPT SA VENTII LA SOCOLAR AT DAU BEI SUC DE SOC SODAU SA
    MACATI CEVA SA PLACA VOI PARINIITIMEI

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here