Ce fac vedetele de Paşti? Alex Velea şi Alexandra Stan petrec acasă, alături de familie, iar Shift pleacă la mare

Cum sărbătoarea de Paşti şi mini-vacanţa de 1 mai au căzut în acelaşi timp, artiştii au mai multe opţiuni din care să aleagă cum să-şi petreacă timpul liber.

antonia alex velea baietel paste

Alexandra Stan, după promovarea albumului „Alesta“ în Japonia şi o vacanţă binemeritată în Costa Rica, a reînceput seria concertelor internaţionale, susţinând de curând show-uri în Rusia, Turcia şi Egipt. Astfel, de Paşti ea va merge acasă, la Constanţa, unde va petrece alături de familie.

Vizi Imre, care a sărbătorit Paştele Catolic, va merge de 1 mai la Piatra Neamţ. „Eu am sărbatorit Paştele acum o lună. De 1 mai am concert la Piatra Neamţ şi mă bucur mult că ajung în zona Moldovei“, a spus artistul.

Kamelia va petrece de Paşti acasă, la Timişoara, dar şi-a propus să încerce lucruri noi: „Voi sta cu familia şi o voi ajuta pe mama în bucătărie. M-am gândit ca anul acesta să încerc să vopsesc nişte ouă cu ceară. Sunt foarte curioasă dacă-mi vor ieşi sau nu“.

Boier Bibescu este familist convins, mai ales de când a venit pe lume băieţelul lui, Lucas: „Anul acesta mergem cu familia la mare, o să fie prima experienţă pentru Lucas cu marea, dar şi primul lui Paşte“.

Din Băile Felix şi proaspăt mutată în Bucureşti după ce a participat la Eurovision România cu piesa „Behind the shadows“, Florena va petrece vacanţa acasă, alături de familie, apoi se va reîntoarce în studio, unde pregăteşte cel de-al doilea single.

Shift a petrecut ultima perioadă în studio, unde a pus la punct toate detaliile pentru lansarea albumului lui de debut, „Adevărul“. De 1 mai şi-a propus să se relaxeze la mare, unde merge cu gaşca de prieteni.

Alex Velea îşi va petrece sărbătoarea de Paşti aşa cum ştie mai bine, pe scenă, apoi artistul va sta alături de familie. Rashid va cânta alături de Alex Velea în concertul din Bucureşti.

Lino, unul dintre artiştii promiţători de la Golden Boy Society, şi-a propus să profite de vacanţa de Paşti pentru a învăţa pentru examenul de bacalaureat. Tot din gaşca lui Alex Velea face parte şi Mario Fresh, care merge acasă la părinţi, în Iaşi, să petreacă timpul liber în familie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here