duminică, iulie 21, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Giulia: „Lucrez la un nou single“

EXCLUSIV Giulia: „Lucrez la un nou single“

În prima parte a lunii martie, Giulia a lansat o nouă melodie, „Ochii tăi“, care a venit însoţită de videoclip şi a strâns până în prezent peste 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

giulia interviu exclusiv ochii tai

La mai bine de o lună de la lansare, artista ne-a acordat un interviu în cadrul căruia ne-a vorbit despre piesa ei, dar şi despre oamenii care se află în jurul ei şi despre planurile de viitor.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat de curând o nouă melodie, „Ochii tăi”, care a adus o schimbare de imagine şi de stil muzical pentru tine. Când şi de ce te-ai decis că ai nevoie de o schimbare?

Giulia: Întotdeauna mi-a plăcut să mă joc cu imaginea mea, cu stilurile muzicale pe care le-am abordat, însă abia acum am ajuns în punctul în care am ştiut foarte clar ce-mi doresc, de la producţia piesei, până la clip, de la coafură, până la make-up.

Faptul că mă simt o femeie cu adevărat împlinită şi fericită îmi dă putere să încerc lucruri noi, pe care poate până acum nu aveam curajul să le fac.

Sunt femeie, soţie, mamă, fiică, prietenă, iar muzica şi imaginea mea vreau să fie cât mai aproape de realitate, tocmai de aceea am simţit că abia acum pot arăta cât de mult s-a maturizat artistul Giulia.

Piesa beneficiază şi de un videoclip. Care este povestea din spatele melodiei şi cum a fost la filmările clipului?

Melodia a fost compusă de Şerban Cazan şi Feli Donose, în studiourile HaHaHa Production, iar pentru mine este, poate, una dintre cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată. Faptul că această piesă conţine şi refrenul hitului „Dacă ochii tăi“, semnat Elena Cârstea, mă leagă şi mai mult de ea, din punct de vedere emoţional.

Mi-am dorit foarte mult un clip de imagine cum nu mai făcusem până acum şi mă bucur tare mult că, pe lângă echipa mea de management şi PR şi casa de discuri MediaPro Music, am reuşit să strângem oameni foarte talentaţi alături de noi. Regizorul cu care mi-am dorit să lucrez a fost Bogdan Daragiu şi am fost plăcut surprinsă să văd că, deşi suntem la prima noastră colaborare, ne-am înţeles perfect din prima clipa.

Echipa mea fabuloasă de styling, alcătuită din Cătălin Vălean – stylist, Florin Noje – hairstylist şi Andra Manea – make-up artist a făcut minuni în ceea ce priveşte noua mea imagine, iar faptul că alături de mine în videoclip apar şi dansatoarele mele şi trupa mea de instrumentişti a finalizat tabloul exact aşa cum mi l-am imaginat.

giulia Concert_-_23.03.2016__16_

Lansarea a avut parte şi de o campanie inedită de PR. Ne poţi da mai multe detalii şi să ne spui cine a venit cu această idee?

Una dintre persoanele pe care mă pot baza în orice moment este Vlad Pârvulescu, PR-ul meu. Lucrăm de câţiva ani împreună şi cred că facem o echipă foarte bună. El a venit cu ideea să închidem toate paginile oficiale de pe reţelele de socializare pentru o perioadă de timp, deoarece, pentru un artist care e deja pe piaţă de foarte mulţi ani, un proces de rebranding poate fi extrem de dificil şi de lungă durată. Noi am vrut să luăm totul de la zero, oarecum.

În săptămâna în care nu am mai fost online, am făcut curăţenie şi am pus la punct o strategie prin care lumea să-şi reamintească de artistul Giulia, deşi am avut o perioadă destul de lungă de absenţă.

„Ochii tăi“ a venit la un an de zile după „Ghici cine“ şi „Din cauza ta“. De ce o pauză atât de mare?

În tot acest timp m-am ocupat de copiii mei. Primii ani de viaţă sunt extraordinari de frumoşi şi nu am vrut să pierd nicio clipă. Şi acum încerc, pe cât posibil, să petrec cât mai mult timp cu copiii mei, dar să mă implic enorm şi în tot ceea ce ţine de cariera mea.

Ai lansat atât piese în română, cât şi în engleză. În ce limbă îţi place mai mult să cânţi?

Îmi place să cânt în română, engleză, italiană, spaniolă… Muzica nu ţine de limba în care e cântată, ci de cum transmiţi emoţia.

Ce planuri ai pentru restul anului?

Am foarte multe surprize pentru voi. Deja am început să lucrez la un nou single, foarte curând voi lansa site-ul mygiulia.ro, în luna mai încep atelierele pentru părinţi împreună cu Fundaţia Salvati Copiii, deja avem trecute în agendă concerte pentru perioada următoare şi sper să pot pleca şi câteva zile împreună cu familia mea în vacanţă.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.