Ofertă specială de Paşte: bilete reduse pentru concertul Julio Iglesias din Iaşi

În ajunul sărbătorilor de Paşte, pe 29 şi 30 aprilie şi de 1 şi 2 mai, toţi cei care vor achiziţiona bilete online, pe vreaubilet.ro, la concertul ”Mi Vida” susţinut de Julio Iglesias pe 11 mai la Iaşi, pe stadionul ”Emil Alexandrescu”, vor primi din partea organizatorilor o reducere de 18%.

Julio IglesiasArtistul de origine spaniolă intrat în Cartea Recordurilor că singurul cântăreţ de origine latină care a vândut peste 300 de milioane de discuri cu piese compuse în 14 limbi, Julio Iglesias va cânta la spectacolul de pe stadionul “Emil Alexandrescu” piese din albumul lansat anul trecut şi ajuns deja în fruntea topurilor din Spania, “Mexico”, dar şi multe dintre hiturile lansate de-a lungul impresionantei sale cariere.

Julio Iglesias mărturiseşte că piesele de pe albumul lansat anul trecut, ”Mexico” au o semnificaţie specială pentru el şi aceasta pentru că, pentru prima dată după 12 ani, a cântat din nou în limba sa maternă. În deschiderea spectacolului, spectatorii îl vor putea asculta pe Julio Iglesias Jr., care va urca pe aceeaşi scenă cu tatăl său.

Biletele la concertul lui Julio Iglesias de pe 11 mai, de pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iaşi sunt disponibile la punctele de vânzare Vreau Bilet din Palas Mall şi Iulius Mall, vreaubilet.ro, www.eventim.ro şi la locaţia evenimentului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here