Charles Aznavour va concerta la Bucureşti pe 20 februarie 2016

Pentru Bucureşti, anul 2016 începe în cel mai încântător şi unic mod cu putinţă. Şi asta doar datorită că, pentru prima şi ultima oară, Charles Aznavour va concerta la Romexpo pe data de 20 februarie, în cadrul unui eveniment istoric.

Charles AZNAVOUR concert romexpo

Cunoscut ca şi Frank Sinatra al Franţei, Charles Aznavour este cel mai valoros şi apreciat artist francofon al tuturor timpurilor, celebrul critic muzical Stephen Holden numindu-l zeul pop-ului francez.

Indiscutabil cel mai cunoscut armean al timpului său, Charles Aznavour a fost denumit în 1988, de CNN şi de publicul Time Online, enterteinerul secolului din toată lumea. A fost declarat interpretul extraordinar al secolului în urma voturilor din toată lumea, întrecându-i pe Elvis Presley şi pe Bob Dylan.

De-a lungul timpului, artistul a colaborat cu Edith Piaf, Fred Astaire, Frank Sinatra, Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan, Liza Minnelli, Elton John, Dalida, Serge Gainsbourg, Josh Groban, Petula Clark, Tom Jones, Shirley Bassey, Jose Carreras, Laura Pausini, Nana Mouskouri şi Julio Iglesias.

Cu zeci de premii la palmares, atât în lumea muzicii, cât şi în cea a filmului, Charles Aznavour porneşte în ultimul turneu din cariera sa.

Biletele pentru concertul de pe 20 februarie 2016 de la Romexpo au fost puse în vânzare pe bilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, myticket.ro şi 7fix.ro, la următoarele preţuri:

– Golden VIP: 575 de lei
– VIP: 490 de lei
– Cat. 1: 390 de lei
– Cat. 2: 350 de lei
– Cat. 3: 260 de lei

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here