EXCLUSIV Denisa Trofin: „Mi-ar plăcea să colaborez cu Uddi“

După ce anul trecut a lansat două piese, una în primăvară şi una în toamnă, în acest an Denisa Trofin a petrecut mai mult timp în studio pentru a lucra la o piesă care să intre în topurile de la radio şi TV.

interviu exclusiv Denisa Trofin 3

Artista se pregăteşte acum de lansarea unei noi melodii şi ne-a acordat un scurt interviu în care a vorbit despre cariera ei, dar şi despre viaţa personală, ţinând cont că abia a împlinit 18 ani, iar în presa tabloidă s-a scris că s-ar iubi cu un fotbalist de la Dinamo.

traiestemuzica.ro: Ai împlinit de curând 18 ani. Cum te simţi la această vârstă?

Denisa Trofin: Nu este nimic diferit la vârsta aceasta. Toţi adolescenţii, înainte de a împlini 18 ani, cred că se schimbă multe, dar, cu excepţia permisului de conducere, nu există alte avantaje.

Cum a fost petrecerea de majorat?

A fost o super petrecere la piscină. Mai greu însă cu invitaţii, pentru că ziua mea este în mijlocul verii, când aproape toată lumea este plecată în vacanţă. Dar a fost un majorat reuşit, cu persoane alături de care m-am simţit extraordinar şi, evident, au fost şi colegi din industria muzicală.

S-a vehiculat că ai fi avut relaţii cu anumiţi băieţi din lumea mondenă, fotbalişti, artişti… Eşti implicată în vreo relaţie sau au fost doar zvonuri?

Într-adevăr, s-au scris foarte multe lucruri în presă. Unele au fost adevărate, altele nu. Mereu mi-am dorit ca viaţa mea personală să rămână privată, iar în atenţia publicului să apară ce fac eu legat de muzică, nu dacă am sau nu vreo relaţie. Cel mai bine este să nu se afle atât de multe detalii legate de un posibil iubit.

Denisa Trofin interviu exclusiv

Anul trecut ai lansat două piese, însă în acest an nu ai prezentat publicului nicio melodie. Ce s-a întâmplat?

Am stat în studio şi am lucrat. Nu am avut ceva suficient de bun şi am preferat ca vara aceasta să fac o piesă cu care în toamnă să surprind publicul. Vă asigur că a meritat aşteptarea!

Care dintre melodiile tale ţi s-a părut că te reprezintă cel mai mult?

Cred că „Ultimul sărut“, deoarece este piesa cu care am avut cel mai mare succes, iar dacă publicul a prins repede mesajul ei, înseamnă că a fost unul pe care l-am transmis aşa cum a trebuit.

Cu ce artişti din România sau din străinătate ai vrea să colaborezi şi de ce?

Din România, cu Uddi, iar din străinatate, cel mai mare vis al meu este o colaborare cu David Guetta, pentru că face muzică de calitate la un nivel foarte înalt.

Ce planuri ai pentru sfârşitul anului?

Am o super piesă aproape gata de lansat şi sper ca totul să fie aşa cum am planificat eu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here