Cheloo, implicat într-un dosar de trafic de droguri. Asupra artistului s-a găsit cannabis!

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut publicului larg sub numele de Cheloo, membru al trupei Paraziţii, a ajuns pe 30 martie 2016 la DIICOT Prahova, fiind suspect într-un dosar de trafic de droguri.

cheloo cannabis diicot

Rapperul a fost audiat alături de alte 90 de persoane, după ce autorităţile au organizat percheziţii la zece domicilii din Bucureşti şi Prahova. Potrivit celor de la Digi 24, asupra lui Cheloo au fost găsite câteva grame de cannabis.

Odată ajuns la sediul DIICOT Prahova, artistul a afirmat că a ajuns acolo pentru a se plimba şi că are multe să-şi reproşeze. Mai mult decât atât, în momentul în care un reporter i-a spus că este destul de zâmbitor pentru o persoană anchetată, Cheloo a răspuns că se simte „ca un lup când vede atâtea oi în jurul său“.

„A fost efectuată o percheziţie şi la locuinţa lui Cheloo din judeţul Prahova. El avea legătură şi avea o implicare sub aspectul consumului. Este foarte important cum vor decurge audierile. Asupra lui am găsit cannabis, o cantitate relativ mică, nu o cantitate de sute de grame, cum s-a vehiculat“, ar fi spus un poliţist care a luat parte la percheziţii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here