Unul dintre cei 12 copii DJ ai lumii vine la „Next Star“

Copiii talentați ai românilor vin joi, 31 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, cu numere spectaculoase de muzică, teatru și dans, dar și cu o demonstrație de rezolvare a cubului Rubik și a altor puzzle-uri mecanice.

Next Star

Unul dintre ei este DJ Cris, un copil de 12 ani care va mixa muzică dance în platoul emisiunii, pe aparatura tatălui său. “În lume sunt doar 12 copii DJ. Eu sunt unul dintre ei”, le spune Cris juraților. Ce vedetă vine să cânte pe muzica lui DJ Cris, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

Tot atunci, la “Next Star”, vine Dani, un puști de doar 7 ani, pasionat de cubul Rubik și de alte puzzle-uri mecanice, care îi va lăsa fără cuvinte pe jurați cu demonstrația sa. Copilul este cel mai mic membru al comunității Speedcubing România, speedcubing-ul fiind activitatea care se ocupă cu rezolvarea cubului Rubik și a puzzle-urilor mecanice într-un timp cât mai scurt.

În aceeași ediție, vine Denisa (10 ani), din Iași, o fetiță talentată la actorie care va interpreta o scenetă cu ajutorul Dianei Munteanu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here