Cheloo l-a rugat pe Bendeac să jurizeze în locul lui

Atunci când aduci laolaltã într-un juriu oameni cu personalitãţi dintre cele mai puternice, te poţi aştepta la orice, iar acest lucru telespectatorii l-au putut constata încã de la primul episod „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1.

cheloo bendeac juriu

Personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei au stârnit numeroase controverse la masa juriului, de cele mai multe ori cei doi domni din juriu gãsind aproape la orice prestaţie, motive sã se tachineze.

Acest lucru s-a întâmplat şi în momentul în care pe scena concursului s-a prezentat un bãiat de 15 ani cu un moment mai special de dans. Lui Mihai i-a plãcut foarte mult, însã nu s-a sfiit sã mãrturiseascã: „Este unul dintre acele momente în care oricât de mult l-aş iubi eu pe nea Cãtãlin, presimt cã o sã ne despãrţim total”, fiind bine ştiut faptul cã rapperul nu este sub nicio formã pasionat de dans.

„Am dansat foarte puţin în copilãrie. Am avut ghinionul sã întâlnesc în calea mea o oglindã, mi-am dat seama cã e groaznic ce se întâmpla, cã sunt un antitalent, cã n-am sã evoluez şi de asta nu mã pasioneazã. Sã vezi un bãiat cã danseazã, sincer, mie nu îmi spune nimic, ba chiar mã enerveazã!”, le-a spus Cheloo colegilor sãi. Ba mai mult, juratul a completat: „nu suport muzica din ziua de azi, felul în care oamenii se îmbracã în videoclipuri, nu suport felul în care danseazã. Jur cã dacã aş avea 15 ani din nou, m-aş apuca de breakdance!”.

Explicând cã dansul nu este tocmai elementul sãu forte, Cheloo a luat o decizie fãrã precendent în emisiune: „Am sã vã dau voie, domnule Bendeac, sã votaţi în numele meu, ca onoarea mea sã fie veşnicã!”, i-a spus rapperul colegului sãu de juriu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here