„Te cunosc de undeva“: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu se alintă și se sărută ca Marian și Dorina Nistor

Sâmbătă, 14 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu se transformă în Marian Nistor și soția sa, Dorina, ca să interpreteze piesa “Trubadurul”.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_270416_TCDU9 Ed14_0145

Îmbrăcați în costume de epocă, precum personajele pe care le au de imitat, Andrei (Marian Nistor) și Liviu (Dorina Nistor) se vor sorbi din priviri, mângâia și alinta cum n-au făcut-o niciodată.

“Cred că de cel puțin 50 de ori l-am pupat pe Liviu în ziua aceea! I-am pupat și mâinile, noroc că se epilase… Iar costumul pe care l-am purtat mi-a fost foarte incomod. Aveam vată pe dedesubt, ca să par mai plinuț și, din această cauză, nu am putut merge la toaletă toată ziua”, povestește Andrei, râzând.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_270416_TCDU9 Ed14_0141Probleme din cauza costumului a avut și Liviu. “Am fost sechestrat în costumul ăla. Încorsetat, pupat, alintat și mângâiat. Așa am fost toată ziua. Nici o femeie nu m-a pupat de atatea ori ca Andrei! În noaptea aia a trebuit să stau pe calmante, ca să-mi revin”, adaugă Liviu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here