Cine este Mans Zelmerlow, artistul suedez care a câştigat Eurovision 2015

Mans Zelmerlow, reprezentantul Suediei, a fost încoronat marele câştigător al concursului Eurovision 2015, datorită piesei “Heroes”. La lansarea sa, single-ul “Heroes” a ajuns rapid pe locul 1 în topurile Spotify, iTunes şi în Airplay-ul suedez şi a fost distins cu două discuri de platină în ţara natală. Artistul va lansa şi un album pe data de 5 iunie, cel de-al şaselea din cariera sa, intitulat “Perfectly Damaged”.

Mans Zelmerlow Eurovision 2015 Heroes

Pentru Mans, acesta nu a fost primul contact cu Eurovisionul. Cea mai recentă participare a sa în etapele naţionale a fost în 2009. “Mi-am dat seama că vreau să mai încerc o dată. ‘Heroes’ este o piesă modernă, are un mesaj bun şi un iz internaţional. Mi-am dat seama că am nevoie şi de un show pe măsură pentru a acompania interpretarea live. Aşa că am vorbit cu Fredrik şi David, doi dintre cei mai geniali oameni pe care îi cunosc”, a declarat artistul.

Mans s-a născut în Lund şi a crescut pe muzica lui Michael Jackson şi Elton John. I-a plăcut foarte mult libertatea pe care i-o conferea cântatul la chitară, spre deosebire de cântatul la pian. Pe măsură ce se apropia de adolescenţă, muzica a devenit o parte importantă a identităţii sale.

Cariera lui Mans a luat amploare începând cu anul 2007, atunci când a lansat single-ul “Cara Mia”, care i-a adus două discuri de platină. De atunci, artistul a început să apară în tot mai mult show-uri TV, a deţinut roluri de seamă în spectacole muzicale şi a traversat întreaga ţară cu turneul “The MZW Tour”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here