FOTO Anamaria Ferentz i-a organizat o petrecere căţelului ei

De un an de zile Anamaria Ferentz a devenit mămică! De căţel! De când l-a adoptat pe Supai, un patruped pe care l-a găsit în deşert în America, în timp ce filma acolo un videoclip, viaţa artistei s-a schimbat total. Râde mai mult, a devenit mai responsabilă şi e foarte fericită.

Anamaria Ferent

Mai mult decât atât, căţelul e ca şi copilul ei şi o însoţeşte peste tot, chiar şi atunci când pleacă cu avionul. Recent, Supai a împlinit un an, iar Ferentz i-a pregătit o zi de naştere pe cinste. “A fost ziua lui Supai, a împlinit un an şi e deja mai mare ca mine) I-am pregătit o super petrecere la curte. A plouat foarte tare, dar tot am petrecut! A primit jucării, felicitări, mâncare, flori. I-am organizat totul ca la carte şi ne-am simţit tare bine, a fost foarte bucuros”, spune Ferentz, încântată de băieţelul ei patruped.

În America, Anamaria Ferentz este invitată din ce în ce mai des să cânte la diferite evenimente. Recent, artista a cântat la un spectacol organizat pentru Ziua Mamei, dar şi la un eveniment sportiv şi unul caritabil, care a avut loc la Gaslamp, în Long Beach California. Ferentz a fost invitată apoi în Florida pentru a susţine un recital la o serbare câmpenească.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here