sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIClaudia Pavel va juca în filmul „Terapie pentru crimă“, regizat de Kiki...

Claudia Pavel va juca în filmul „Terapie pentru crimă“, regizat de Kiki Vasilescu

Claudia Pavel, cunoscută sub numele de Cream, stabilită de ceva timp în Statele Unite, se pregăteşte de lansarea unui film în care joacă un rol important.

cream

Fosta cântăreaţă va reveni în România pentru a lansa „Terapie pentru crimă“, regizat de Kiki Vasilescu, film în care artista joacă rolul unui criminal profesionist aflat la început de carieră. Din distribuţie mai fac parte Cătălin Ciurdar, Vlad Corbeanu, Robert Radoveanu şi George Constantinescu.

Claudia Pavel a făcut recent şi un anunţ pe Facebook, fanii săi aflând că a devenit mămică. „Dragii mei, am o veste să vă dau, eu şi logodnicul meu vă anunţăm oficial că în viata noastră a venit cel mai preţios şi minunat dar, pentru care îi mulţumim lui Dumnezeu, fiul nostru Noah“, a scris artista.

 

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.