Vlad şi Alina din LaLa Band au fost premianţi la admitere

După premiile pe care le-au luat recent cu trupa LaLa Band, respectiv trofeul Teen Icon Award la Romanian Music Awards 2013 şi premiul Fans Like Award din cadrul Media Music Awards 2013, Vlad şi Aalina au devenit premianţi şi la admiterea de la UNATC.

vlad si ana de la lala band

Vlad şi Alina din trupa LaLa Band au trăit unele dintre cele mai frumoase şi importante momente din viaţa lor atunci când au aflat că fac parte din noua generaţie de studenţi de la UNATC. Iar bucuria le-a fost şi mai mare când s-au văzut în topul listei celor admişi la facultatea de teatru.

„Am fost extrem de fericit. Este un rezultat extraordinar ce reflectă munca depusă în cei câţiva ani de ‘Pariu cu viaţa’ şi faptul că am învăţat o grămadă de la oamenii alături de care am avut plăcerea să lucrez în acest proiect“, a spus Vlad.

„Îmi doream foarte mult să primesc un răspuns afirmativ. Au fost momente tensionante până la aflarea rezultatelor, dar când s-au afişat şi am văzut că am fost admisă, am sărit de bucurie şi primul lucru a fost să pun mâna pe telefon şi să-mi sun toţi apropiaţii“, a adăugat Alina.

Dacă anul trecut Alina a mai trecut prin experienţa examenului de admitere, atunci când a devenit studentă la SNSPA, Vlad păşeşte cu entuziasm şi încredere în noua etapă din viaţa lui.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here