Coloana sonoră a celui mai nou film din seria „James Bond“ ar putea fi realizată de Adele

Cântăreaţa britanică Adele ar putea interpreta tema muzicală a noului film din seria „James Bond”, după ce, în 2012, a cântat hitul „Skyfall” de pe coloana sonoră a peliculei „007: Coordonata Skyfall”, informează contactmusic.com.

Bond Adele

Adele, în vârstă de 26 de ani, a primit mai multe distincţii, inclusiv un premiu Oscar, pentru cântecul „Skyfall” de pe coloana sonoră peliculei care îl are ca protagonist pe agentul secret James Bond, interpretat de Daniel Craig, iar presa britanică vorbeşte despre artistă ca fiind una dintre vocile preferate de producători pentru înregistrarea noii teme muzicale.

Filmările pentru noua producţie din seria „James Bond”, „Spectre”, în care agentul 007 va fi interpretat tot de Daniel Craig, au început la sfârşitul anului trecut.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că artista s-a întâlnit cu producătorii peliculei în California şi şi-a prezentat ideile privind noul cântec.

„Toată lumea crede că Adele este aici (în California, n.r.) pentru mult aşteptatul său album, dar, de fapt, lucrează la o idee muzicală pentru filmul cu James Bond. Nu a comunicat cu producătorii filmului timp de câteva săptămâni, dar apoi brusc a spus că are planuri măreţe pentru tema muzicală, aşa că au chemat-o aici. Producătorii i-au spus că îşi doresc să colaboreze cu ea pentru viitorul film, dar vor decide dacă vor sau nu piesa după ce o vor asculta”, a spus sursa citată.

Dacă Adele va fi aleasă de producători, cântăreaţa va deveni prima vedetă, după Shirley Bassey, care va înregistra mai mult de o temă muzicală pentru franciza „James Bond”. Shirley Bassey a cântat trei melodii dedicate acestei francize: „Goldfinger”, „Diamonds Are Forever” şi „Moonraker”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here