Jennifer Lopez îşi doreşte mai mulţi copii

Cântăreaţa Jennifer Lopez a declarat că îşi doreşte mai mulţi copii şi că fiul său a ajutat-o să înţeleagă mai bine bărbaţii, potrivit contactmusic.com.

Jennifer LopezCântăreaţa Jennifer Lopez, în vârstă de 45 de ani, care are gemenii Max şi Emme, în vârstă de şase ani, din căsnicia cu fostul său soţ, Marc Anthony, a declarat că i-ar plăcea foarte mult să aibă gemeni din nou.

De asemenea, aceasta a mai spus că fiul său a ajutat-o să înţeleagă bărbaţii mai bine. “Nu ştiu dacă se va mai întâmpla, la vârsta mea, dar mi-ar plăcea să mai am un copil, să mai fiu binecuvântată încă o dată. Mi-ar plăcea să mai am gemeni. Mă gândeam la asta noaptea trecută, când stăteam în pat cu fiica mea Emme. Mi-a plăcut foarte mult acest moment. Nu ştiu dacă o să se întâmple, dar nu ştii niciodată. Faptul că am copii m-a făcut să înţeleg bărbaţii mai bine. Max abordează lucrurile diferit de Emme. Bărbaţii pur şi simplu gândesc diferit!”, a spus Lopez.

Artista americană, care are trei divorţuri la activ şi s-a despărţit de iubitul ei Casper Smart în luna iunie a anului trecut, a admis ca era probabil prea tânără când s-a căsătorit pentru prima dată.

“Mi-ar fi plăcut ca mariajul meu de când aveam 20 şi ceva de ani (cu Chef-ul Oajani Noa, în 1997, n.r.) să dureze până la moarte, dar văd acum că poate era prea devreme”, a declarat Lopez pentru revista People.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here