Concertele Holograf, cele mai dorite evenimente de către români

Dacă românii ar avea la dispoziţie un buget nelimitat şi dacă ar lua decizia de cumpărare exclusiv în baza criteriului calităţii, atunci ei ar merge la concertele Holograf, U2 sau Lady Gaga şi la meciuri de fotbal cu FC Barcelona, ar folosi notebook-uri de la Apple, şi-ar cumpăra telefon Samsung şi ar folosi serviciile companiei de telefonie mobilă Orange. Aceştia ar purta haine de la Adidas şi ar mânca ciocolată de la Kandia. În opinia cetăţenilor români care au participat la studiu, Messi este cel mai bun fotbalist din lume, iar Simona Halep – cel mai bun sportiv român.

Holograf

Cercetarea, realizată în luna martie a acestui an de casa elveţiană Icertias, şi-a dorit să dezvăluie felul în care românii percep calitatea şi ce branduri sau persoane consideră că sunt cele mai reprezentative din acest punct de vedere. Românii au fost întrebaţi ce ar cumpăra şi ce ar folosi dacă banii nu ar fi deloc o problemă, şi dacă ar lua în considerare numai şi numai calitatea pentru a decide cumpărarea şi consumul.

În categoria “Cel mai bun grup de muzică românesc”, majoritatea românilor participanţi la cercetarea au menţionat Holograf, în timp ce Andra a fost câştigătoarea absolută desemnată de respondenţi la categoria “cel mai bun cântăreţ din România”.

“Suntem plăcut surprinşi de rezultatul acestui studiu şi ne bucură faptul că românii ne percep ca pe un brand de calitate, că munca noastră de peste 40 de ani este recunoscută şi apreciată”, a spus Edi Petroșel, toboşarul trupei Holograf.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here