Pepe, într-o postură inedită: face scheme dificile pe bicicletă

Juraţii iubitului show cu copii de joi seara, „Next Star”, au fost cei însărcinaţi cu dificila misiune de a-i alege pe cei mai talentaţi puşti dintr-o gaşcă de copii senzaţionali. Tot ei au fost cei care i-au anunţat pe cei mai carismatici şi iubiţi concurenţi că au fost votaţi de către public să intre în finala de popularitate.

pepe

Vestea a fost mai degrabă o surpriză, pentru că cei mici au fost iniţial păcăliţi că filmează diferite momente pentru emisiune, neştiind că, de fapt, îi aşteaptă o veste extraordinar de bună.

Unul dintre puştii norocoşi trebuia să filmeze în parc un mesaj de încurajare pentru una dintre finaliste şi mare i-a fost surpriza când Pepe s-a întâlnit cu el „întâmplător”. Artistul ştia că Antonio este un împătimit al bicicletei şi l-a rugat să-l înveţe o schemă pe bicicletă. Ceea ce a urmat este uşor de intuit, pentru că juratul „Next Star”, nu a putut sta deoparte şi a încercat şi el figura, având în vedere cheful pentru joacă pe care îl are datorită fetiţei sale, Maria.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here